Prodaja LED zaslonov

V podjetju Video sistemi d.o.o. prodajamo LED zaslone vseh velikosti in oblik za zunanjo in notranjo uporabo.

Ob prejetju povpraševanja stranke zberemo vse informacije v zvezi z namenom uporabe LED zaslona, lokacijo postavitve, oddaljenosti LED zaslona od potencialnega občinstva in druge relevantne podatke. Po potrebi opravimo ogled lokacije. Na podlagi zbranih informacij stranki svetujemo optimalno rešitev in pripravimo ponudbo.

LED zaslon lahko stranka sama prevzame pri podjetju, lahko pa LED zaslon dostavimo na želeno lokacijo in izvedemo njegovo instalacijo.

Stranka lahko pri podjetju Video sistemi d.o.o. naroči tudi konstrukcijo za namestitev LED zaslona.

Zunanji zasloni

Uporaba LED zaslonov v zunanjem okolju zahteva posebno zanesljivost, saj so LED zasloni praviloma izpostavljeni težkim pogojem obratovanja. Delovati morajo tako pri visokih kot pri nizkih temperaturah, v dežju in snegu, vetru, vlagi… Da bi dosegli večjo zanesljivost zunanjih LED zaslonov in ker je praviloma najmanjša razdalja gledanja precej večja kot pri notranjih LED zaslonih, se pri teh zaslonih uporabljajo LED diode s THT tehnologijo (Through Hole Technology). Ti zasloni se pogosto uporabljajo tudi namesto rotacijskih panojev ob košarkaških, rokometnih in nogometnih igriščih ter v mobilnih izvedbah, kar pomeni, da jih je moč sestaviti in razstaviti na hiter in enostaven način.

Notranji LED zasloni

Za uporabo v notranjih prostorih nudimo LED zaslone, katerih sestavni deli so diode na principu SMD (Surface Mount Device) tehnologije. Gre za novejšo tehnologijo, katere najbolj specifična lastnost je miniaturizacija. SMD LED dioda, kot temeljni element zaslona za notranjo uporabo, združuje vse tri temeljne barve svetlobnega spektra v enem elementu (diodi). Za te zaslone je značilna večja gostota točk (diod) glede na površino, s tem pa doseganje krajše najmanjše razdalje gledanja. Odlikujejo se tudi po zelo visokem kotu gledanja, saj dosegajo 160-stopinjski horizontalni ter 120-stopinjski vertikalni kot gledanja. Slabost teh diod je nekoliko manjša svetilnost, zato se ti zasloni uporabljajo običajno tam, kjer ni direktne sončne svetlobe.

Mobilni LED zasloni

Mobilni LED zasloni so namenjeni za oglaševanje in prikazovanje video vsebin na dogodkih na prostem ali v zaprtih prostorih. Glavna značilnost je, da jih je mogoče hitro sestaviti in po dogodku čimprej razstaviti. Mobilni LED zasloni so lahko nameščeni tudi na posebnem vozilu oziroma na prikolici.

Lastnosti mobilnega LED zaslona:

– je sestavljiv, multimedijski, high-tech grafični prikazovalnik,
– omogoča prikazovanje dinamične grafike visokih ločljivosti na zaslonu, poljubnih velikosti in oblik,
– omogoča visoko kakovostno prikazovanje video posnetkov, slik, prezentacij in različnih animacij v optimalnem času,
– sistem podpira priključitev video signala in ozvočenja – video kamera, TV enota, video in DVD predvajalnik in modularna konstrukcija, kar dopušča široko paleto možnosti uporabe,
– velikost in oblika mobilnega LED zaslona se lahko poljubno sestavlja glede na potrebe uporabnika.

Tehnične lastnosti:

– barvni LED zaslon – pitch 15 – 20 mm
– LED zaslon je poljubno sestavljen iz več kabinetov
– vidljivost od 18 m do 150 m
– največja površina zaslona 50 m2
– prednja stran zaslona je zaščitena z gumo, kar pa ne vpliva na vidljivost

Lamelni – Transparentni LED zasloni

V našem prodajnem programu nudimo tudi lamelne LED zaslone. Lamelni LED zasloni so sestavljeni iz prozornega pleksi stekla, tako da dopuščajo do 80% transparentnosti. Predvsem so uporabni za postavitve v velikih salonih in trgovskih izložbah, saj ob namestitvi ne zastirajo pogleda na izdelke v izložbah. Primer uporabe: avtomobilski saloni, trgovinske izložbe, prireditve, koncerti, športni dogodki, kulturni dogodki, promocijski dogodki, seminarji, protokolarni dogodki, oglaševanje… Največja prednost pri teh zaslonih je predvsem, da za njihovo postavitev ni treba pridobiti dovoljenja, saj je zaslon nameščen v notranjosti prostora.

Različne oblike LED zaslonov

V našem prodajnem programu nudimo tudi zaslone različnih oblik, kot npr. krogla, kocka, obroč,…